چندی است در فضای مجازی شخصی به نام آقای محمد جرجندی در وبسایتی موسوم به وبآموز و همچنین کانال تلگرامی به همین نام اقدام به انتشار مطالبی علیه دکتر ماکان آریا پارسا مدیرعامل گروه بینالمللی پارس پندار نهاد نموده است:
الف) خلاصه ادعاهای آقای محمد جرجندی:
آقای محمد جرجندی مدعی است آقای آریا پارسا در سال 94-93 یک دانشگاه جعلی آمریکایی و وبسایتی منتسب به آن تاسیس کرده و به حدود 300 نفر از ایرانیان [ برخی مدیران و مسئولان دولتی و 3 تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی] مدارکی از کارشناسی تا دکتری اعطا کرده است. آقای جرجندی ادعا کرده است که آقای آریا پارسا بابت هر مدرک مبلغی بین 3 تا 5 میلیون تومان و در مجموع حدود نهصد میلیون تا یک میلیارد و پانصد میلیون تومان کسب کرده است.
ایشان برای اثبات این ادعا با هک کردن وبسایت آن دانشگاه آمریکایی لیست افرادی که در این سایت ثبت شدهاند را به عنوان فارغالتحصیل استخراج و منتشر کرده و برای انتساب آن به آقای آریاپارسا به این سه مورد استناد کرده است:
- در یکی از کانالهای شرکت پارس این خدمت تبلیغ شده است.
- صدای ضبط شده یکی از کارمندان پارس را در حالی که در مورد فروش این خدمات مشاوره میدهد، ارائه کرده است.
- تعدادی شرکت مرتبط با آقای آریاپارسا که نامهای مشابه با این دانشگاه امریکایی دارند را در کشور انگستان شناسایی و گزارش کرده است.
ب) ادعاهای آقای محمد جرجندی – وب آموز
ایشان مدعی است:
- به دلیل نفوذ ماکان آریا پارسا در بدنه قوه قضائیه، بازپرسهای پرونده شکایت آقای آریاپارسا از آقای جرجندی، به او (آقای جرجندی) اجازه دفاع نمیدهند.
- پرونده موسوم به مدارک جعلی تاکنون بررسی نشده است و ماکان آریا پارسا بدون هرگونه پاسخگویی نسبت به این موضوع از سال 1393 تاکنون در حال فعالیت است و کسی به اقدامات او رسیدگی نکرده است.
رای دادگاه رسیدگی به پرونده اعطای مدارک جعلی توسط سلطان جعل
ادعاهای آقای محمد جرجندی و وبآموز پیرامون پولشویی و ارتباط با شبکه قمار
یکی از ادعاهای آقای محمد جرجندی مستندات ارائه شده در خصوص ارتباط آقای آریاپارسا با دو فرد فعال در صنف قمار به نامهای «کامران ضمیری» و «میلاد صالح زاری» میباشد. مستندات ارائه شده از سوی آقای جرجندی جهت اثبات این ارتباط دو مورد است: اسکرینشاتهای پیامی که مشخص نیست از سوی چه کسی ارسال شده است؛
- آقای جرجندی طی آن ادعا کرده که دکتر آریاپارسا برای دو فرد مذکور پولشویی میکند.
- عکسی از حدود 10 سال پیش که مربوط به سفر دکترآریاپارسا به فرانسه است؛
آقای جرجندی ادعا کرده است که آقای آریاپارسا در آن موقع همزمان با دو فرد مذکور در پاریس بوده است.
حال سوال اینجاست:
چطور میشود با یک عکس از حضور آقای آریاپارسا در پاریس بتوان ایشان را به دو فرد دیگر مرتبط کرد و
چطور با یک اسکرینشات از صفحه چتی که معلوم نیست متعلق به کیست، میتوان چنین ادعایی داشت؟
ج) آقای محمد جرجندی کیست؟
آقای محمد جرجندی کارمند سابق بانک و یکی از هکرهای گروه شبگرد است که به دلیل هک کردن سامانههای دولتی و قضایی مدتی در زندان اوین به سر برده است و بعد از آن به دلیل همکاری با نهادهای امنیتی کشور مشمول عفو شده است. آقای جرجندی پس از آزادی از زندان اوین به سفارش تعدادی از دوستانش از کشور خارج شده و به ترکیه رفته است؛ سپس با اعلام پناهندگی بشردوستانه به ایالات متحده آمریکا مهاجرت کرده است.
آقای محمد جرجندی پس از مهاجرت به آمریکا در صدد یافتن راهی برای گذران زندگی افتاده که از طریق آن هم بتواند پرونده پناهندگیاش را حفظ و تثبیت کند و هم درآمد دلاری کسب کند؛ لذا به دلیل نداشتن دانش زبان انگلیسی و نداشتن مهارتی به جز هک کردن {که عملا در آمریکا امکان استفاده از آن را ندارد} شروع به انتشار مطالبی در مخالفت با نظام سیاسی ایران و همچنین مطالبی درباره در مورد افراد شاخص کرده است؛ با این هدف که: 1.بازدید youtube خود را افزایش دهد و درآمد کسب کند.
2.با گرفتن مبالغی از سوژه خود (که در موضوع آقای آریاپارسا نیز اتفاق افتاده است) مطالب مربوط به او را حذف کند، مطلب دیگری درباره او منتشر نکند و یا کانال وبآموز را بفروشد و کانال دیگری بسازد.
برای مثال، درباره فردی که در عکس زیر مشاهده میکنید فقط یک بار در وبسایت وبآموز مطلب منتشر شده است.
این تصویر، اسکرینشاتی از وبسایت وبآموز است.
این تصویر، اسکرینشاتی از وبسایت وبآموز است.
3. با ارائه تصویر یک منتقد سیاسی از خود، کمکهای نقدی (donation) از اپوزسیون سیاسی کشور جمعآوری کند و یا از کارآفرینانی که از تهمتپراکنی پیرامون خود هراس دارند مبالغی دریافت کند. از آنجا که در خارج از کشور احتمال شکایات قضایی بینالمللی وجود دارد، آقای جرجندی بازار داخلی را برای این گونه از فعالیت انتخاب کرده است.
4. از طریق اپوزسیوننمایی با شبکه هایی مثل BBC و VOA و امثال آنها مصاحبه کند و در ازای آن مبالغی دریافت کند.
د) وبآموز چیست؟
وبآموز وبسایتی به دامنههای COM . و .IR میباشد و متعلق به آقای محمد جرجندی است که هم اکنون به دستور «معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور» فیلتر است. در این وبسایت آموزشهای مجازی مرتبط با فضای فناوری اطلاعات فروخته میشده و هم اکنون مرجع کذبپراکنی آقای محمد جرجندی است.
ه) چرا ادعاهای آقای محمد جرجندی – وب آموز غلط است؟
ادعاهای آقای محمد جرجندی و وبسایت وبآموز علیه آقای ماکان آریا پارسا از ریشه غلط است زیرا: 1- به کلیه این ادعاها در شعب 751، 209 بازپرسی مشهد و 29 بازپرسی و 7 دادیاری و 5 دادیاری اصفهان رسیدگی شده و آقای ماکان آریا پارسا (مدیر عامل پارس پندار نهاد) تماماً تبرئه قطعی شده است.
2- مطابق مستندات فوق آقای ماکان آریاپارسا (میثم شکریساز) در این پرونده به عنوان مطلع (شاهد) دعوت شده است و جهت رسیدگی به این موضوعات با سیستم قضایی همکاری داشته است. («مطلع» در ادبیات قضایی به معنای «شاهد» است.) شما می توانید نظریه کارشناس قوه قضاییه در امور جرایم اینترنتی در رابطه با پرونده جرجندی را از طریق لینک زیر دانلود نمایید:
و) شرح واقعه
چندی پیش شخصی که به نام سلطان مدرک جعلی در مشهد دستگیر شد ادعا کرد که نمایندگی یک دانشگاه آمریکایی را در ایران تاسیس کرده است و نمایندگی دفتر اصفهان آن را به آقای ماکان آریا پارسا (مدیر عامل فعلی گروه بین المللی پارس پندار نهاد) که موسسه آموزش عالی آزاد داشته واگذار کرده است.
آقای آریاپارسا طی مکاتبه با «وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» اجازه تاسیس نمایندگی این دانشگاه را از مدیرکل وقت آموزش عالی دریافت کرده و پس از اخذ مجوزهای لازمه و مربوطه شروع به انجام تبلیغات کرده است. لازم به ذکر است صدای ضبط شدهای که در خصوص خدمات آن دانشگاه مشاوره میدهد نیز بخشی از این تبلیغات است که پس از اخذ مجوزهای مذکور انجام شده است. به علاوه، کلاسهای آموزشی مربوطه نیز توسط موسسه آموزش عالی آقای آریاپاسا برگزار میشده و اسامی شرکتکنندگان آن جهت صدور گواهینامه به سازمان اصلی در مشهد ارسال میشده است.
پس از بسته شدن نمایندگی و اعلام جرم توسط دادستان مشهد علیه سلطان جعل مدارک مشهد و اعلام این موضوع به آقای آریا پارسا، فعالیتهای این نمایندگی متوقف شد و با احضار آقای آریاپارسا به دادستانی مشهد و سپس دادستانی اصفهان، عامل اصلی به زندان رفت و آقای آریاپارسا نیز به دلیل آن که نقشی در این موضوع نداشت، تبرئه شد. با بررسی مدارک و مستندات ارائه شده ذکر چند موضوع ضروری است:
1- ادعای آقای جرجندی- وب آموز بابت عدم رسیدگی به پرونده اساساً واهی است زیرا در دستگاه قضائی بارها به این موضوع رسیدگی شده و آقای آریا پارسا تبرئه شده است. کل وجوهات مورد ادعای آقای جرجندی حدود 900 میلیون تا یک و نیم میلیارد تومان است بنابراین حتی اگر تورم را به نرخ امروز، ده برابر در نظر بگیریم؛ حدود 9 تا 15 میلیارد تومان خواهد بود. این درحالی است که این مبلغ حدود نیمی از مبلغ حقوق ماهیانهای است که آقای آریاپارسا به کارمندان خود در شرکتهایش میپردازد ]فرض این که در آن زمان هیچ هزینهای بابت حق بالاسری، هزینه نیروی انسانی و… برای شرکتها متصور نباشیم[. بدیهی است ایشان هرگز بر اساس تعهدات اخلاقی خود، دست به چنین خطای بزرگی نمیزند.
2- مطابق اوراق منتشره در بالا، آقای آریا پارسا در پرونده به عنوان مطلع، گواه و شاهد حضور داشته است.
اما نکته اینجاست:
- چرا فردی که گناهکار است آن چنان برای قوه قضائیه و دستگاه ضابطین قضایی سفید است که برای شفافیت بهتر موضوع از همکاری ایشان کمک میگیرند؟
- چرا همه شکایات و شبهات مطروحه علیه آقای آریاپارسا، منتج به تبرئه ایشان شده است؟
- اگر ادعای آقای جرجندی صحیح است، چرا با وجود این که در امریکا زندگی میکند و دانشگاه مورد ادعای ایشان نیز امریکایی است، شکایتی علیه ماکان آریا پارسا در این کشور ثبت نمیکند؟
ماکان آریا پارسا یا میثم شکریساز (دلایل تغییر نام)
نام سابق آقای آریا پارسا «میثم شکریساز» بوده است. ایشان حدود 4 سال قبل، یعنی قبل از نشر اکاذیب توسط آقای محمد جرجندی، برای تغییر نام خود اقدام کرده است و این موضوع هیچ ارتباطی به ادعاهای آقای محمد جرجندی ندارد. دادگاه نیز پس از گذشت یک سال از ثبت درخواست تغییر نام، رأی خود را مبنی بر تغییر نام ایشان صادر میکند.
دلایل تغییر نام آقای ماکان آریا پارسا
- ایشان به دلیل عدم دریافت حمایت از فامیل پدری و با هدف اثبات استقلال خود و این که دستاوردهایش ارتباطی با خانواده پدریاش ندارد، تصمیم به انجام این کار گرفته است.
- علاقه به نامهایی با ریشه های ایرانی و آریایی دلیل دوم ایشان است.
- قصد فعالیت در حوزه موسیقی و سینما سبب شده ایشان به نام مناسب برای برندینگ شخصی بیندیشد.
آیا دکتر آریا پارسا از رپورتاژ آگهی استفاده میکند؟
رپورتاژ آگهی روشی جهت بهود SEO و تقویت موتورهای جستجو، افزایش بازدید، بهبود سرنخهای فروش و کمک به بهتر دیده شدن محتوا در فضای وب و یک روش روابط عمومی است. این روش، مانند همه شرکتها و سازمانها در شرکت تحت مدیریت آقای آریاپارسا نیز به کار گرفته میشود. مسلم است که وقتی یک لومپن فضای مجازی که خالق پروپاگاندای سخیف و کذب است، سعی میکند به اعتبار یک کارآفرین ملی آسیب بزند، شرکت تحت مدیریت این کارآفرین نیز با درج مطالب، دفاعیه و تبلیغات در فضای مجازی شفافسازی کند و محتوای موثق را در اختیار مخاطب بگذارد؛ این مقوله در کنار اقدامات قضایی علیه آقای محمد جرجندی و وبآموز اقدامی طبیعی است که در دنیای تجارت الکترونیک مرسوم است.
پارس پندار نهاد چه شرکتی است؟
گروه بین المللی پارس پندار نهاد درسال 1388 به مدیریت آقای دکتر ماکان آریاپارسا با تمرکز بر رشتههای آموزش، پژوهش، مشاوره کسب و کار به شماره ثبت 38390 در شهر اصفهان تاسیس شد. ایده اولیه تاسیس پارس پندار نهاد، ایجاد مجموعهای تخصصی با هدف توسعه مهارتهای فردی و کسبوکار مبتنی بر خردگرایی بوده است. این مجموعه درطول سالهای فعالیت خود خدمات و برندهای گوناگونی به کشور معرفی کرده است و از مهمترین نمونههای آن میتوان به فعالیت گسترده آموزشی، کاریابی و کارآفرینی بینالمللی و معاملات املاک اشاره کرد. پارس پندار نهاد به فردایی مینگرد که کلیه نیازهای آموزشی، مهارتی، مشاوره کسبوکار و هر آنچه برای پیشرفت و ارتقاء خود و سازمان خود به آن نیازمند است را با کیفیتی شایسته و مطابق با جدیدترین روشها مرتفع سازد و در پی این تلاشها بتواند همانند سالهای پیش موفق به دریافت تندیسهای طلا گردد.
راه پارسی چه شرکتی است؟
موسسه حقوقی بینالمللی دادگران حق و عدالت (راه پارسی) افتخار دارد که توسط مشاوران باتجربه خود در ایران، کانادا، استرالیا، ترکیه، آلمان و… امور اخذ اقامت دائم شما را آسان کند و متناسب با شرایط شما، بهترین راه اخذ اقامت را ارائه دهد. تیم مشاوره راه پارسی با بیش از چهارصد مشاور باتجربه و مجرب به صورت تماموقت آماده پاسخگویی به تمامی سوالات شما است. بر همین اساس پیگیری و پشتیبانی روند خدمترسانی به شما، قدم به قدم با مشاوران ما آسانتر خواهد شد. امروزه یکی از دغدغههای اصلی خانوادهها برای ادامه تحصیل یا اقامت خود و فرزندانشان در خارج از کشور، همکاری با یک مجموعه معتبر است که علاوه بر آگاهی نسبت به قوانین بینالمللی، بتواند گزینهها و روشهای مناسبی را نیز پیشنهاد بدهد. موسسه راه پارسی بدون شک دارای غنیترین اطلاعات در خصوص اخذ اقامت از جمله اقامت تحصیلی، کاری و توسعه کسبوکار برای کشورهای مختلف است و متشکل از کارشناسان متخصصی است که در سراسر ایران آماده ارائه مشاوره به شما هستند. تنها کافی است با کارشناسان ما تماس بگیرید و فرم مشاوره را تکمیل کنید.
آموزشگاه عالی آزاد فن پردازان کجاست؟
موسسه آموزش عالی آزاد فنپردازان با مجوز قطعی به شماره 6074/22 مورخ 14/04/1388 در شهر تهران به ثبت رسید که به موجب آن، این موسسه قادر به اخذ مجوز برگزاری دورههای آمادگی آزمون کارشناسی ارشد، دکتری و همچنین فراگیر پیام نور شده است. موسسه آموزش عالی آزاد فنپردازان دارای مجوز فعالیت در زمینه مدیریت، فناوری اطلاعات، حقوق، زبانهای خارجی و هنر و رسانه است. این موسسه اساس کار خود را برآموزشهای فوقتخصصی و برتر پایهریزی کرده است . امید است که عزیزان علاقهمند و برترینهای کشور بتوانند از خدمات این مجموعه بهرهمند شوند. کلیه گواهینامههای صادر شده توسط این موسسه مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین «سازمان تایید جهانی مدارک» بوده و از درجه اعتبار بالایی برخوردار است. «سازمان تایید جهانی مدارک» یک سازمان غیرانتفاعی معتبر بینالمللی است که با هدف کمک به دانشجویان سراسر دنیا در راستای نیل به اهداف آموزشی آنها فعالیت میکند. اصلیترین فعالیت این سازمان ارزیابی مدارک فارغالتحصیلان مراکز آموزشی مختلف در رشتههای گوناگون در سراسر دنیا از جمله کشورهای آمریکا، کانادا و اتحادیه اروپا میباشد. استانداردهای بینالمللی این سازمان کمک بزرگی به روند ارزیابی و تائید بینالمللی مدارک فارغالتحصیلان کرده است.
درباره ماکان آریا پارسا
خلبانی
ماکان آریاپارسا علاقه شدیدی به هیجان، چتربازی و خلبانی دارد ، او تجربه پرواز با انواع هواپیماهای فوقسبک را در کارنامه خود دارد و صدها ساعت پرواز ملی انجام داده است. رتبه خلبانی او CPL است و در حال حاضر در حال آموزش برای اخذ رتبه ((استاد خلبانی)) هواپیماهای فوقسبک میباشد.
تهیه کنندگی فرزاد فرزین
آریا پارسا سرمایهگذاری و توسعه اقتصاد فرهنگی را در زمره فعالیتهای آتی پارس در نظر گرفته است و آینده پارس را به آن گره زده است. او در اولین تجربه خود در زمینه تهیهکنندگی، کنسرتهای فرزاد فرزین را برگزیده است و به همین منظور با او قرارداد همکاری منعقد کرده است. ماکان آریاپارسا با دهها خواننده، آهنگساز و فعال عرصه موسیقی روابط نزدیک دارد.
ساخت سریالی برای شبکه نمایش خانگی
یکی از اقدامات دکتر آریا پارسا در توسعه اقتصاد فرهنگی، روی آوردن ایشان به ساخت سریال برای شبکه نمایش خانگی است. سریال قطب شمال که از تاریخ ۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ از طریق پلتفرم فیلیمو پخش شد به سرمایه گذاری گروه بین المللی پارس پندار نهاد و دکتر آریا پارسا بوده است. کارگردان این سریال امین محمودی یکتا است و با کمک یک تیم حرفه ای و بازیگران تراز اول توانست سریالی را بسازد که با استقبال خوبی از سوی علاقه مندان روبه رو شده است.
در ادامه تصاویری از سریال آورده شده است:
زندگی شخصی ماکان آریاپارسا
ماکان آریا پارسا، جوانی فعال و پرانرژی است که تاکنون زندگی هزاران نفر را بهبود بخشیده و صدها مدیر به جامعه کشور معرفی کرده است.
در تصویر زیر نظر برخی از افرادی که از آموزههای دکتر آریاپارسا الهام گرفتهاند را مشاهده میکنید:
ویدیوی روز معلم که اعضای پارس از آقای دکتر بابت الهامبخش بودنشان و آموزشهای ارزشمندشان قدردانی و تشکر میکنند؛
ایشان در راستای مسولیت اجتماعی حدود 1000 کودک بیسرپرست را به سرپرستی پذیرفته است:
ماکان آریاپارسا پس از آشنایی با فرزاد فرزین و عماد طغرایی آرزوی دیرینه خود در خوانندگی را با آهنگ «شب یلدا» به ثمر نشاند. ایشان بیش از بیست اثر آماده پخش دارد که پس از اخذ مجوزات قانونی در بازار موسیقی کشور عرضه خواهد کرد.
سوابق تحصیلی، آموزشی و پژوهشی ماکان آریا پارسا
ردیف | سوابق تحصیلی و آموزشی |
1 | پسا دكتري کارآفرینی، دانشگاه آزاد اسلامی |
2 | دکتری کارآفرینی، گرایش آموزش عالی، دانشگاه آزاد اسلامی |
3 | کارشناسی ارشد، مدیریت MBA، دانشگاه صنعتی امیرکبیر |
4 | کارشناسی ارشد، مدیریت MBA، دانشگاه Steinbeis Berlin آلمان |
5 | کارشناسی مهندسی صنایع (گرایش تولید صنعتی)، دانشگاه آزاد اسلامی |
ردیف | سوابق كاري و حرفهاي |
سوابق اجرایی | |
1 | مدیرعامل و رییس هیأت مدیره گروه بین المللی پارس پندار نهاد (فعال در حیطه های اخذ اقامت، کاریابی و کارآفرینی بینالمللی و ارائه خدمات آموزشی) از آبان 1388 تاکنون. |
ردیف | سوابق علمي – پژوهشي |
مقالات علمي –پژوهشي داخلي | |
1 | تاثیر قیمتگذاری و تبلیغات بر رقابت بین تولیدکننده و خردهفروش با وجود فروش مستقیم، پژوهشهاي مهندسي صنايع در سيستمهاي توليد- دانشگاه ابوعلي سينا، زمستان 1400 |
2 | تحقیق آمیخته پیرامون راهبردهای آموزش عالی در تجاریسازی دانش به منظور پاسخگویی به نیازهای جامعه در واحدهای جامع و بسیار بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی، فصلنامه علمي- پژوهشي سبک زندگی اسلامی با محوریت سلامت، تابستان 1400. |
2 | طراحی مدلی برای پاسخگویی آموزش عالی به نیازهای جامعه امروز با رویکرد تجاریسازی دانش، فصلنامه علمي – پژوهشي توسعهی آموزش جندی شاپور، تابستان 1400 |
3 | كاربست الگوي كارآفريني بارويكرد آيندهپژوهي در عصر متاورس در شركتهاي دانش بنیان در حوزه فناوري اطلاعات، فصلنامه علمي- پژوهشي سبک زندگی اسلامی با محوریت سلامت، تابستان 1402 |
14 | تبیین مدل کارآفرینی در عصر متاورس با رویکرد آینده پژوهی (مورد مطالعه: شرکتهای دانش بنیان درحوزه فناوری اطلاعات)، فصلنامه علمي- پژوهشي توسعه آموزش جندی شاپور، تابستان1402 |
5 | A Review of the Effect of Entrepreneurial Orientation on Business Performance Based on the Role of Sustainable Entrepreneurship Orientation and Its Outcomes, Journal of Educational Sociology, 2022 |
6 | Investigating the Impact of Entrepreneurial Orientation on Company Performance with Considering the Role of Sustainable Entrepreneurial Orientation and Its Consequences, Iranian Journal of Educational Sociology, 2022 |
7 | Mixed Research of Establishing of an Entrepreneurial Model with a Future Research Approach in the Metaverse Era in Knowledge-Based Companies in the Field of Information Technology, Journal of Educational Sociology, 2023 |
مقالات علمي- پژوهشي بينالمللي | |
8 | Analyzing the Effectiveness of the Marketing Strategies, Market Orientation, and Entrepreneurship on Company Performance through the Mediating Role of Entrepreneurial Marketing, Global Entrepreneurship, 2023. |
مقالات كنفرانسي ملي | |
9 | بررسی جهت گیری کارآفرینانه و قابلیتهای بازاریابی بر عملکرد سرمایه گذاری های جدید شرکت، سومین کنفرانس بین المللی مدیریت، حسابداری و حسابرسی پویا، تابستان 1397 |
10 | بررسی تاثیر دانش کسب شده از شبکه های اجتماعی جهت گیری بازار بر استراتژی نوآوری نام تجاری از طریق نقش میانجی گرانه قابلیت استراتژیک رسانه های اجتماعی، ششمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات، تابستان 1397 |
11 | عوامل موثر بر توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات و تجارت الکترونیک بر رشد اقتصادی شرکت های کارآفرین، دومین کنفرانس ملی فناوری های نوین در مهندسی برق و کامپیوتر زمستان 1397 |
12 | بررسی نقش سواد رسانه ای خانواده بر کاهش آسیب های اجتماعی و فرهنگی رسانه های اجتماعی، دومين همايش بين المللي سواد رسانه اي و اطلاعاتي با موضوع خانواده، زمستان 1397 |
13 | بررسی تاثیر ویژگی های شخصیتی کارآفرینانه بر عملکرد مالی کسب و کارها با توجه به نقش میانجی بازاریابی پایدار، نهمين كنفرانس بينالمللي ترفندهاي مديريت، حسابداري، اقتصاد و بانكداري با رويكرد كسبوكار، تابستان 1400 |
ردیف | سوابق علمي- پژوهشي |
14 | بررسی جهت گیری کارآفرینانه و قابلیتهای بازاریابی بر عملکرد سرمایه گذاری های جدید شرکت، سومین کنفرانس بین المللی مدیریت، حسابداری و حسابرسی پویا، تابستان 1397 |
15 | بررسی جهت گیری کارآفرینانه و قابلیتهای بازاریابی بر عملکرد سرمایه گذاری های جدید شرکت، سومین کنفرانس بین المللی مدیریت، حسابداری و حسابرسی پویا، تابستان 1397. |
16 | بررسی تاثیر دانش کسب شده از شبکه های اجتماعی جهت گیری بازار بر استراتژی نوآوری نام تجاری از طریق نقش میانجیگرانه قابلیت استراتژیک رسانه های اجتماعی، ششمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات، تابستان 1397 |
17 | عوامل موثر بر توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات و تجارت الکترونیک بر رشد اقتصادی شرکت های کارآفرین، دومین کنفرانس ملی فناوری های نوین در مهندسی برق و کامپیوتر زمستان 1397 |
18 | بررسی نقش سواد رسانه ای خانواده بر کاهش آسیب های اجتماعی و فرهنگی رسانه های اجتماعی، دومين همايش بين المللي سواد رسانه اي و اطلاعاتي با موضوع خانواده، زمستان 1397 |
19 | بررسی اثرات مثبت و منفی انقلاب اطلاعات و رسانه بر رفتار اجتماعی نوجوانان و جوانان، نهمين كنفرانس بين المللي ترفندهاي مديريت، حسابداري، اقتصاد و بانكداري با رويكرد كسب و كار، تابستان 1400 |
20 | بررسی اثرات مثبت و منفی انقلاب اطلاعات و رسانه بر رفتار اجتماعی نوجوانان و جوانان، نهمين كنفرانس بينالمللي ترفندهاي مديريت، حسابداري، اقتصاد و بانكداري با رويكرد كسب و كار، تابستان 1400 |
21 | بررسی تاثیر ویژگی های شخصیتی کارآفرینانه بر عملکرد مالی کسبوکارها با توجه به نقش میانجی بازاریابی پایدار، نهمين كنفرانس بينالمللي ترفندهاي مديريت، حسابداري، اقتصاد و بانكداري با رويكرد كسب و كار، تابستان 1400 |
مقالات كنفرانسي بين المللي | |
22 | بررسی اثرات مثبت و منفی انقلاب اطلاعات و رسانه بر رفتار اجتماعی نوجوانان و جوانان، نهمين كنفرانس بين المللي ترفندهاي مديريت، حسابداري، اقتصاد و بانكداري با رويكرد كسب و كار، تابستان 1400. |
23 | Designing and Testing a Model for Entrepreneurial Development with a Focus on Individual, Group, Organizational and Environmental Components; Global Entrepreneurship, 2018. |
ردیف | سوابق علمي و پژوهشي |
تالیفات | |
1 | آريا پارسا، ماكان و همكاران.(1396). بازاريابي نوگرا، انتشارات نصوح. |
2 | آريا پارسا، ماكان و همكاران.(1396). ناگفته هاي تاريخ مديريت، انتشارات نصوح. |
3 | آريا پارسا، ماكان و همكاران.(1398). روابط فرد و سازمان، انتشارات پارسيان دانش پندار. |
4 | آريا پارسا، ماكان و همكاران.(1398). مديريت و كسب و كار نوين، انتشارات پارسيان دانش پندار. |
5 | آريا پارسا، ماكان. (1398). بازاريابي و كسب و كار اسلامي، انتشارات پارسيان دانش پندار. |
6 | آريا پارسا، ماكان. (1399). سياحت و مهاجرت از ديدگاه اسلام، انتشارات پارسيان دانش پندار. |
7 | آريا پارسا، ماكان. (1399). به كانادا خوش آمديد، انتشارات پارسيان دانش پندار. |
8 | آريا پارسا، ماكان. (1399). مديريت رفتار سازماني پيشرفته، انتشارات پارسيان دانش پندار. |
9 | آريا پارسا، ماكان. (1399). بازاريابي ويژه MBA، انتشارات پارسيان دانش پندار. |
10 | آريا پارسا، ماكان. (1400). به استراليا خوش آمديد، انتشارات پارسيان دانش پندار. |
11 | آريا پارسا، ماكان. (1400). به قطر خوش آمديد، انتشارات پارسيان دانش پندار. |
12 | آريا پارسا، ماكان. (1402). به عمان خوش آمديد، انتشارات پارسيان دانش پندار. |
کتاب های ترجمه شده | |
13 | روي كرافت ويويس؛ كريس.(1392). تويي كه ذهن برندهاي، ترجمه: ماكان آريا پارسا، انتشارات شهيد فهميده. |
14 | پيتراس، جورج ترك.(1392). رازهاي بازايابي قدرتمند، ترجمه: ماكان آريا پارسا، انتشارات شهيد فهميده. |
15 | بارابرا پيس، آلن.(1395). آسايش در آرامش، ترجمه: ماكان آريا پارسا، انتشارات خاموش. |
16 | اندرسون، توني.(1395). بازاريابي گوريلي، ترجمه: ماكان آريا پارسا، انتشارات خاموش. |
17 | رابينز، آنتوني.(1396). استوار، ترجمه: ماكان آريا پارسا، انتشارات نقش مانا. |
18 | هيزلداين، سايمون.(1398). مذاكره با دستان خالي، ترجمه: ماكان آريا پارسا، انتشارات پارسيان دانش پندار. |
19 | اسپكيولند، رابين.(1398). فراتر از استراتژی (نقش مدیران در پیاده سازی موفقیت آمیز استراتژی)، ترجمه: ماكان آريا پارسا، انتشارات نقش مانا. |
20 | اكس، جاش. رژيم كتوژنيك، ترجمه : ماكان آريا پارسا، انتشارات پارسيان دانش پندار. |
21 | مكريني، ديويد.(1399). توهم باهوشي 1، ترجمه: ماكان آريا پارسا، انتشارات پارسيان دانش پندار. |
22 | مكريني، ديويد.(1399). توهم باهوشي 2، ترجمه: ماكان آريا پارسا، انتشارات پارسيان دانش پندار. |
23 | كرمر، جان.(1399). هنر شناخت مردم، ترجمه: ماكان آريا پارسا، انتشارات پارسيان دانش پندار. |
24 | بورگ، بابي.(1402). بازاریابی موسیقی برای موزیسین مستقل، ترجمه: ماكان آريا پارسا، انتشارات پارسيان دانش پندار. |
ردیف | همایشها و کنفرانسها |
1 | برگزارکننده و سخنران اولین اجلاس ملی چهرههاي ماندگار مديريت و كارآفريني كشور- سال 1396 |
2 | برگزارکننده و سخنران دومین اجلاس ملی مديريت و كارافريني کشور- سال 1397 |
3 | برگزارکننده و سخنران سمینار بزرگ امید (فرصتهای کسب و کار و اشتغال برای جوانان)، سال 1398 |
4 | برگزارکننده و سخنران جشنواره اوقات فراغت سال 1398 با همکاری اداره ورزش و جوانان استان اصفهان. |
5 | برگزارکننده و سخنران سومین اجلاس ملی مدیریت و کارآفرینی کشور- سال 1399. |
6 | برگزارکننده و سخنران چهارمين اجلاس ملی مدیریت و کارآفرینی کشور- سال 1400. |
7 | برگزارکننده و سخنران سمينار تخصصي آشنايي با تدوين استانداردهاي بين المللي و انتخاب گروه بينالمللي پارس پندار نهاد به عنوان همكار نمونه استاندارد – سال 1400. |
ردیف | سخنرانیها |
1 | سخنران در سمینار تویی که ذهن برندهای در دانشگاه اصفهان- سال 1389. |
2 | سخنران در سمینار تخصصی روانشناسی فروش و بازاریابی با همکاری شرکت فکر برتر- سال 1389 . |
3 | سخنرانی سمینار زبانهای خارجه در دانشگاه صنعتی اصفهان- سال 1389. |
4 | سخنرانی در سمینار “25 راز موفقیت” دانشگاه صنعتی اصفهان. |
5 | سخنرانی در سمینار مهندسی “ارتباطات مؤثر” دانشگاه اصفهان. |
6 | سخنرانی در اولین رویداد کارآفرینی و توسعه کسب و کار با موضوع: فرصتهای کارآفرینی در محیط دانشگاه (در اتاق بازرگانی اصفهان برای دانشجویان دانشگاه آزاد نجفآباد). |
7 | سخنرانی در اولین همایش بینالمللی نقش اثربخش بانوان در برندهای پایدار در مرکز همایشهای بینالمللی صدا و سیما- سال 1396. |
8 | سخنرانی در همایش ورزش، شهروندان و مدیریت شهری- سال 1400. |
دیف | تندیسهاي ملي |
1 | گواهینامه ملی رعایت حقوق مصرفکنندگان وزارت صنعت، معدن و تجارت ایران- سال 1397. |
2 | گواهینامه ملی رعایت حقوق مصرفکنندگان وزارت صنعت، معدن و تجارت ایران-سال 1398. |
3 | تندیس نقره ملی رعایت حقوق مصرفکنندگان وزارت صنعت، معدن و تجارت ایران- سال 1399. |
4 | تندیس طلا ملی رعایت حقوق مصرفکنندگان وزارت صنعت، معدن و تجارت ایران- سال 1400. |
5 | تندیس طلا ملی رعایت حقوق مصرفکنندگان وزارت صنعت، معدن و تجارت ایران- سال 1401. |
6 | دريافت تندیس سپاس دستاورد برگزیده از سومین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات مراکز علمی کشور. |
7 | دريافت تندیس از طرف توسعه فناوري اطلاعات و رسانههای دیجیتال. |
8 | دريافت تنديس جايگاه روابط عمومي در توسعه اقتصادي فرهنگ و هنر. |
نتیجهگیری
با توجه به موارد گفته شده، محرز و مسلم است که آقای محمد جرجندی و وبسایت ایشان اقدام به انتشار ادعاهای کذب کرده و با درج مطالب نخنما، سخیف و زرد درصدد کسب درآمدهای نامشروع است. دکتر آریاپارسا مبرا از تمام اتهامات واهی است. او جوانترین کارآفرین و یکی از موفقترین جوانان کشور است. “قطاری که حرکت نمیکند، سنگ هم نمیخورد” با حمایت از افراد توانا و موفق کشور اجازه جولان به بدخواهان و لومپنهای فضای مجازی را ندهیم.
ویدیو کلی تکذیبیه
ویدیو کلی تکذیبیه دکتر آریا پارسا مدیر عامل گروه بین المللی پارس پندار نهاد به شرح زیر است:
بخش دوم تکذیبیه